Naši proizvodi su rezultat dugogodišnje ljubavi prema izradi kolača i eksperimentiranja raznim vizualnim elementima slastica. U spoju s umjetničko‑arhitektonskom izobrazbom Ive Erić, Šlag na kraju pomiče granice kreativnosti i poimanja definicije torte.

Tko smo mi

Iva Erić je diplomirana arhitektica i začetnica priče Šlag na kraju. Već tijekom studiranja na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu počinje s izrađivanjem torti i sitnih kolača za obitelj i prijatelje. Otvaranjem Instagram profila 2017. godine službeno započinje Šlag na kraju, a već godinu dana nakon, zahvaljujući brzo rastućem broju zaintrigiranih pratitelja na društvenim mrežama, otvara vlastitu tvrtku. Ljubav prema arhitekturi i znanje o kompoziciji, teksturama i bojama pokušava pretočiti u jestivu formu kroz torte i cupcakese. Želja za eksperimentiranjem i pomicanjem granica u izradi slastica igra veliku ulogu u razvoju Šlaga na kraju kao i redovito pohađanje raznih tečajeva i dodatnih izobrazbi.

Gordana Erić je diplomirana inženjerka strojarstva koja radi kao profesorica u srednoj školi, a paralelno nosi titulu macarons majstorice. Šlag na kraju ne bi danas postojao bez recepata i ljubavi prema izradi slastica koje je Iva naslijedila upravo od svoje mame Goge. U nastojanju da unaprijedi svoje slastičarsko znanje, Goga 2017. godine kreće s profesionalnom izobrazbom za izradu macaronsa da bi nakon dvije godine i stotina rundi odlučila uvrstiti svoj usavršeni recept u standardnu ponudu slastica Šlaga na kraju.

Naše vrijednosti

Prilikom izrade torti i kolača koristimo proizvode najviše kvalitete, pomno birane sastojke i svježe namirnice s kojima radimo u visokoopremljenoj kuhinji koja ispunjava sve sanitarne propise i standarde. Izrada torti i slastica isključivo po narudžbi omogućuje nam da svaki sastojak i element slastica bude ispečen i izrađen svježe po mjeri narudžbe.

O kuhinji

Kuhinja je opremljena visokokvalitetnim profesionalnim uređajima za izradu prehrambenih proizvoda i slastica te poštuje HACCP standard. U dogovoru sa restoranima, svoju tortu možete bez bojazni ponijeti na proslavu jer s njom dobivate i deklaraciju kao garanciju ispravnosti.